MAT & DRIKKE

Vi tar stor stolthet i det fantastiske matfatet som finnes rundt oss og maten hos oss baserer seg selvsagt på dette. Vi bruker lokale råvarer så langt det lar seg gjøre. Bærekraft, dyrevelferd, kortreist og null svinn er svært viktig for oss.

FROKOST

Hver dag mellom kl 09.00 - 10.00 serveres det frokost for våre gjester. Frokosten består av ferskt brød med mask fra Myken Destilleri og hjemmelaget pålegg som røkt laks, sild, lammerull, skinke, lokale oster og søte bær fra øyene rundt oss. Kaffe og ferskpresset juice er inkludert.

Det er selvsagt mulig å bestille frokost for de som ikke bor hos oss, men da må vi få beskjed på forhånd.
Frokost koster kr 245,- per person. For gjester boende hos oss er frokost inkludert i prisen for rommet.

LUNSJ/MIDDAG

Vi serverer lunsj hver dag fra kl 12.00 - 14.00 og middag hver dag fra kl 19.00 - 22.00.

Menyen til både lunsj og middag består av en dagens rett og er basert på lokale råvarer. Noen ganger slår vi oss løs og tilbyr noe attåt eller kanskje en dessert, men da gir vi beskjed om dette.

Vi tar selvsagt hensyn til allergier og annet, men ønsker da gjerne beskjed i forkant. Vi ønsker også at du booker bord til frokost, lunsj og/eller middag via vår hjemmeside slik at vi vet hvor mye mat vi skal lage slik at alle får nok mat, men også for å unngå mest mulig matsvinn.